Warehouseinvesteerder WDP kiest voor Breda

  Zakelijk

BREDA/WADDINXVEEN – Het voor oorsprong Belgische WDP is officieel sinds 1 december gevestigd in Breda. WDP neemt zijn intrek naast Dinalog.


Die keuze voor Breda én de nabijheid van Dinalog is bewust. “Daar wij gespecialiseerd zijn in logistieke warehousing leek het ons slim om in de nabijheid van dit kennisinstituut te gaan zitten”, aldus de Nederlandse manager Rien van Ast. WDP zat tot vorige week in Waddinxveen.

WDP heeft in Nederland acht locaties waar bedrijven gespecialiseerd in (industriële) warehousing en distributie zich kunnen vestigen. “Vooral onder de lijn Rotterdam, Nijmegen”, vertelt Van Ast. Ook daarom is de keuze voor Breda logisch. “Het is een prima plek om te vergaderen, ook voor onze Belgische collega’s. Breda is echt een kruispunt.”

Het bedrijf start met twee medewerkers in Breda. “Maar de bedoeling is zeer zeker om te groeien. Dat hangt af van de nieuwe projecten die we gaan ontwikkelen”, stelt Van Ast.

WDP ontwikkelt en belegt in logistiek vastgoed, voornamelijk in Nederland, België, Roemenië, Tsjechië en Frankrijk. Het bedrijf is aan de Belgische beurs genoteerd.

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief