‘Van Sluis’ verder als MSL Breda

Zakelijk

ZANDBERG – Na 37 jaar verdwijnt de naam ‘Van Sluis’ uit het Nederlandse communicatielandschap. Het in Breda en Amsterdam gevestigde bureau, heet sinds deze week MSL.

‘Van Sluis’ heette sinds 2002 Publicis Consultants|Van Sluis. Bij het nieuwe MSL werken in totaal zo’n veertig communicatieprofessionals.
De nieuwe naam in Nederland gaat gepaard met de lancering van de MSL Group, waartoe ook de Bredase vestiging hoort. Deze groep heeft in meer dan 80 landen vestigingen.

Het bedrijf is sinds bijna 18 jaar gevestigd in Breda, van waar uit het voornamelijk klanten in Zuid-Nederland bedient met zijn brede expertise in strategisch communicatiemanagement.

In Breda betekent de nieuwe naam ook een nieuwe directeur. Bredanaar Erik Martens is sinds 1 september account director en senior adviseur. Hij maakte de overstap van Amgen Europe BV in Breda, waar hij tot voor kort de functie van manager Communicatie vervulde. Martens werkte hiervoor voor Fujifilm in Tilburg en daarvoor bij Van Sluis Communicatie, de voorganger van het huidige MSL Breda.