Financieel adviseur verruilt Amsterdam voor Breda

Zakelijk

MOLENEIND – Adviesbureau Inco Business Group heeft in januari een nieuw kantoor gevestigd aan de Takkebijsters in Breda. Momenteel werken er 6 financieel adviseurs. Dat aantal moet dit jaar nog uitbreiden naar acht.

De Inco Business Group dat advies geeft over belastingontwijking, opstarten van bedrijven en websites, verruilde het Amsterdamse Holland Financial Centre voor het industrieterrein in Breda. De lijn met Antwerpen, waar het bedrijf nu al een klein kantoortje heeft, is zo een stuk korter, meldt een woordvoerder.

Inco Trust, moederbedrijf van de Inco Business Group, adviseert vooral startende bedrijven waar het ondernemersklimaat het gunstigt is. “Zo zijn Cyprus, Hong Kong en de Seychellen belastingtechnisch nu de meest gunstige locaties om een bedrijf te beginnen”, zegt Dennis Vermeulen van het adviesbureau. “Ook wat betreft het ondernemingsrecht is het klimaat daar goed.”

Het adviesbureau werd opgericht in 2007 en wil zich door de verhuizing van Amsterdam naar Breda meer laten gelden op de internationale markt.