Bowlingbaan onderdeel wellness-centrum Hambroeklaan

  Zakelijk

HAAGSE BEEMDEN – De plannen voor het wellness-centrum aan de Hambroeklaan beginnen vorm te krijgen. De initiatiefnemers hopen begin mei een bowlingbaan te openen en begin augustus een kinderdagverblijf. Daarbij is het centrum nog op zoek naar een huisarts of tandarts.


“De plannen voor het kinderdagverblijf zijn er al”, legt consultant Christian ter Maat uit. “Alleen maakt de gemeente het de ondernemers niet makkelijk.” Het voorstel voor het verblijf is ongeveer twee weken geleden ingediend bij de gemeente. Formeel gezien heeft de gemeente 26 weken nodig om de plannen goed te keuren.

Het centrum heeft nog één kantoorverdieping over. Ter Maat: “Daar zouden we, geheel in de lijn van het wellness-denken, een tandarts of huisarts willen hebben. We moeten daarbij wel rekening houden met bijvoorbeeld een ambulanceplek voor de huisarts.”

Op het moment zit het gebouw volgens de consultant al voor tachtig procent vol met een kapper, logopedist, twee sportscholen, een fysiotherapeut, een restaurant met terras, een mondhygiëniste en een opleiding tot schoonheidsspecialist.