Afbeelding

Nieuwe editie Business Point Breda in Greenery

Zakelijk

BREDA – De tweede editie van de Bredase bedrijvenbeurs Business Point Breda wordt gehouden in de hallen van The Greenery. De beurs wordt ditmaal samen georganiseerd met NAC.

NAC en organisator Edwin Mariouw Smit Bared bundelen daarmee de krachten. “De eerste editie van Business Point Breda is goed verlopen”, zo stelt Mariouw Smit. “Al was er natuurlijk te weinig publiek. Daarom werken we nu samen met NAC.” De tegenvallende belangstelling had vorig jaar juni onder meer met het weer te maken, denkt Mariouw Smit. “Het was erg warm, bovendien hadden we te maken met de bedrijvenborrel van de gemeente op Smaakvol Breda tijdens de beurs.”

Om nu een volle beurs te hebben, gaat Business Point Breda zich uitbundiger roeren in de media. “We hebben ook veel te vertellen. De hal van The Greenery biedt ontzettend veel mogelijkheden. We hebben daar vijfduizend vierkante meter, die ontzettend goed toegankelijk is. Dat laat standhouders de mogelijkheid om met groot materiaal binnen te komen, tot hijskranen en auto’s toe.”

Op woensdag 13 en donderdag 14 april 2011 hopen beide organisatoren flink wat Bredase bedrijven over de vloer te krijgen. “Door het opgaan van de NAC Business Fair in dit evenement hebben we een goede basis. Bovendien hebben we leuke activiteiten in petto. Zo is er een workshop social media en gaan we speedmeeten: we plannen dan korte en effectieve ontmoetingen tussen zakenmensen.”

De beurs is gratis op beide dagen toegankelijk van 14.00—21.00 uur. De bezoeker kan zich online registreren en dan meteen aangeven wie men wil ontmoeten en aan welke workshops men wil deelnemen.