Nu ook flex-plekken voor coaches in Breda

  Zakelijk

BREDA – Wie op zoek is naar incidentele kantoorruimte in Breda, heeft tegenwoordig keuze genoeg. Nieuwste loot aan deze tak? Het Coachhuis.


Het Coachhuis aan de Oranjesingel is een landelijk concept dat spreekkamers en trainingsruimtes aan haar leden aanbiedt. De ruimtes zijn bedoeld voor coaches en mediators. Zij kunnen op uurbasis gebruik maken van de in een ‘warm-zakelijke sfeer ingerichte’ ruimtes.

Volgens Peter van Doorn van het Coachhuis, dat via Rewin aan de locatie aan de Oranjesingel terecht kwam, is vestiging in Breda goed verklaarbaar. “De markt van de regio Breda is voor ons aantrekkelijk qua omvang. Bovendien verwachten we dat dit nog een vlucht zal nemen met de verdere ontwikkeling van de Spoorzone. Daar willen we natuurlijk van profiteren.”

Volgens het Coachhuis biedt het een goede aanvulling op het businesscenteraanbod voor bedrijven. De afgelopen maanden openden ook al aan de Willemstraat en op Steenakker bedrijven met flexplekken. Ook aan de Claudiusprinsenlaan is een bedrijf gevestigd dat kantoor- en vergaderruimte per uur of dagdeel verhuurd. Voor het oude Brouwhuis van de brouwerij bestaan eveneens dergelijke plannen.