BRESS is klaar voor het nieuwe seizoen.
BRESS is klaar voor het nieuwe seizoen. BRESS

Top sporten bij totaal vernieuwd BRESS

Zakelijk

(advertorial) - BRESS is totaal vernieuwd: nieuwe fitnessruimte met de allernieuwste fitnessapparatuur, nieuwe squashbanen, een nieuwe danszaal, nieuwe horecaruimte, nieuwe uitstraling.  

Dat BRESS vernieuwd is, zie je als bezoeker al van veraf. Het sportcentrum aan de Nieuwe Inslag heeft letterlijk een nieuwe, moderne jas aangetrokken. BRESS – ‘altijd al het gezelligste studentensportcentrum van Breda’ – heeft een make-over gekregen. “En dan bedoelen we niet dat we de kozijnen geschilderd hebben”, laten de trotse uitbaters van het sportcentrum weten.

De vernieuwingen zijn ook doorgevoerd in het prijsbeleid van BRESS. Dat prijskaartje is sterk verlaagd: € 99,= voor een jaarsportkaart.

En wat krijg je allemaal voor die 99 euro?
- Alle dagen van de week onbeperkt sporten van 09.00 – 00.00 uur (fitness tot 22.00 uur),
- Toegang tot meer dan 40 sporten*, individueel of in groepsverband,
- De nieuwste state-of-the-art fitnessapparatuur van Connexion en Magnum,
- Uitleg en begeleiding van echte, goedopgeleide fitnessinstructeurs in plaats van een video,
- Sporten in de enige NOC*NSF-gecertificeerde sporthal van West-Brabant.

Ook als je even niet aan je conditie wilt werken ben je welkom bij BRESS. “Kom lekker socializen in ons vernieuwde sportcafé. We hebben powerhapjes, maar ook gewoon een lekker biertje, goed gezelschap en gratis wifi.” Daarnaast wordt BRESS binnenkort ook de thuisbasis van Virgo, de grootste studentenvereniging van Avans.  

Zo’n spotgoedkope all-in jaarkaart schaf je aan via www.bress.nl of aan de balie van het BRESS-sportcentrum, Nieuwe Inslag 99, Breda. Vind je een heel studiejaar te lang, kies dan voor een halfjaarkaart (€ 79,=) of een kwartaalkaart (€ 59,=).

Volg BRESS ook op Facebook voor het laatste nieuws en de activiteitenagenda.

* Voor enkele sporten, zoals squash, tennis, sommige groepslessen en zwemmen, betaal je een kleine extra vergoeding.