Elke werkdag bezorgt Vers4You tussen 18.00 en 21.00 uur.
Elke werkdag bezorgt Vers4You tussen 18.00 en 21.00 uur.

Vers4You speelt in op wensen klanten

  Zakelijk

(advertorial) - Shoppen verplaatst zich razendsnel naar online in sommige segmenten. Ook de vershandel merkt dat. Constantijn van Hooijdonk is daarom begonnen met Vers4You: onder meer verse groenten en fruit, thuisbezorgd tussen 18.00 en 21.00 uur op werkdagen.


Van Hooijdonk is een bekende in de vershandel. Zelf staat hij op de markt, net als zijn opa en vader en was hij werkzaam in de groothandel. Daar merkt hij het veranderende koopgedrag van de consument. “Je ziet dat klanten vaker kiezen voor vrijheid, bijvoorbeeld door met de kinderen op zaterdag naar de sportclub te gaan in plaats van naar de supermarkt of de markt. Daar spelen we op deze manier op in.”

Vers4You biedt groente en fruit, maar ook verschillende soorten kruiden. “Bijvoorbeeld vijf verschillende soorten munt”, vertelt Van Hooijdonk. “Waar mogelijk komen de producten uit de regio, ook afhankelijk van het seizoen. Asperges uit Alphen, aardbeien uit Rijsbergen, appels en peren uit ‘s Gravenmoer.”  

De webwinkel werkt niet met vaste pakketten. “En ook niet met contracten. Je kunt bij ons ‘s ochtends voor tien uur bestellen en dan heb je het ‘s avonds in huis”, licht Van Hooijdonk toe. Verder is het mogelijk om tot zes dagen vooruit bestellingen te plaatsen. “We zijn op kwaliteit gericht, dus wat we leveren is ook echt vers.”

Vers4You biedt ook fruitmanden en bedrijfsfruitpaketten.

Bezorging is mogelijk in Alphen, Baarle-Nassau, Breda, Bavel, Chaam, Dorst, Effen, Etten-Leur, Galder, Gilze, Prinsenbeek, Rijen, Rijsbergen, Terheijden, Teteringen, Ulvenhout, en Zundert.

De bestellingen worden geleverd van maandag tot vrijdag tussen 18.00 en 21.00.
Bij besteding vanaf €19,50 is levering gratis.
www.vers4you.nl