Xpert Clininc

Xpert Clinic opent deuren in Breda

  Zakelijk

(advertorial) - In september opent Xpert Clinic een polikliniek in Breda. Daarmee heeft ook de regio Breda makkelijk toegang tot de beste hand- en polszorg.


Xpert Clinic is gespecialiseerd in de behandeling van alle voorkomende hand- en polsaandoeningen. Of u nu last heeft van het Carpaal Tunnel Syndroom, uw pols gebroken heeft, beperkt wordt door een pijnlijke duim of niet meer kunt werken door RSI: u wordt behandeld op basis van de meeste moderne inzichten, met de nieuwste apparatuur en door de juiste specialisten. Lang niet altijd is er een operatie nodig. Soms kan er met behulp van spalken, ontstekingsremmende injecties, rust en handtherapie al een heleboel bereikt worden.

Bij Xpert Clinic werken alleen handchirurgen die zich hebben gespecialiseerd in aandoeningen aan hand, pols en arm. Daardoor hebben zij een enorme schat aan kennis en ervaring in huis. Dat biedt u de zekerheid dat u altijd de beste behandeling krijgt. Bovendien is handtherapie volledig geïntegreerd in de kliniek. Dat is een groot voordeel, want er zijn vaak weken of maanden van intensieve therapie nodig om uw hand of pols weer goed te kunnen gebruiken.

De polikliniek in Breda is de negende locatie van Xpert Clinic. De vijf hoofdvestigingen in Eindhoven, Enschede, Hilversum, Rotterdam en Velp hebben volledig ingerichte operatiekamers, waar de handchirurgen grote ingrepen kunnen verrichten. Voor kleinere ingrepen, consulten en diagnoses zijn er verschillende satellietvestigingen. Hier vinden ook de kleinere ingrepen onder lokale verdoving plaats. Op de polikliniek in Breda kunnen patiënten terecht voor consult, diagnostiek, controles en therapie. Wanneer een operatie nodig is, worden patiënten geholpen op de dichtstbijzijnde vestiging.

www.xpertclinic.nl
Weilustlaan 441
4817 TL Breda
088-7785203