Salon de Promotion bij Auto Indumij Oosterhout en Etten-Leur

  Zakelijk

(advertorial) - Renault lanceerde recent de nieuwe Kadjar. De opvallend vormgegeven crossover is een van de modellen die te bewonderen is tijdens de Salon de Promotion van Auto Indumij,  de Renault- en Daciadealer van Oosterhout, Breda, Etten-Leur en omstreken.


Tijdens de inmiddels bekende voordeelactie van Renault, maakt Indumij het vanaf 17 september extra aantrekkelijk om te kiezen voor een nieuwe auto. “Tot en met zondag 27 september loopt het inruilvoordeel tot wel 3.500 euro”, benadrukt  John Slabbekoorn, verkoopleider Auto Indumij Oosterhout.

De Indumij-vestigingen zijn naast Renaultdealer ook leverancier van Dacia. Het automobielbedrijf zet tijdens deze voordeelweken ook dit merk extra in de schijnwerpers. Daarvoor zij een speciale transferdeals in het leven geroepen, vertelt Vincent de Klerk, verkoopleider Auto Indumij Etten-Leur. “Tijdens de transferdeals kan men profiteren van de 50/50 deal op alle nieuwe Dacia’s. Daarbij betaal je de helft bij aflevering en de andere helft gespreid binnen 36 maanden, rentevrij.”  Vaak is de inruilwaarde al voldoende om de eerste helft te voldoen.

Naast de nieuwe modellen van Renault en Dacia, heeft Indumij ook een grote voorraad occasions. “Tijdens de Salon de Promotion bieden wij ook daarop uitgestelde betaling aan. 50% van de aankoopprijs wordt nu betaald, de andere 50% over een jaar”, vertelt Slabbekorn. “Ook deze aanbieding is weer rentevrij.”

Salon de Promotion loopt van 17 t/m 27 september in Oosterhout en Etten-Leur. De actie voor de occasions loopt wel in Breda.  

Zondag 27 september zijn de vestigingen Oosterhout en Etten-Leur geopend van 10.00 tot 16.00uur. Indumij heeft voor iedere klant een attentie in de vorm van een powerbank klaarliggen (op=op).

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief