Van Riel Autobedrijven start met professionele autoverhuur in Breda

  Zakelijk

(advertorial) - Van Riel biedt vanaf nu naast het vervangend vervoer bij reparaties en schade ook een brede huurvloot aan auto’s.


Het bedrijf, Autohopper Breda  gevestigd in Breda aan de Kapittelweg bood al een bijzonder breed scala aan mobiliteitsoplossingen. Daar komt nu huur en shortlease bij.  Hiervoor werkt van Riel Autobedrijven BV samen met de Autohopper autoverhuurformule.  “Het enige wat nog ontbrak in ons aanbod was professionele autoverhuur”, aldus de eigenaren. “Vanaf nu kunnen we nieuwe auto’s, altijd voorzien van airco en radio/Cd-speler verhuren voor nog geen 20 euro per dag! Auto’s verhuren is echter een vak apart en om die reden sluiten wij ons aan bij de Autohopper formule.”

Mark Dekker van Autohopper legt uit: “Wij bieden van Riel Autobedrijven BV een kant-en-klare dienstverlening, met een reserveringssysteem via internet, geldige huurcontracten en het beschikbaar stellen van de huurauto’s. Het autobedrijf verhoogt haar servicegraad en de consument kan tegen een uiterst scherp tarief een betrouwbare auto huren.”

De auto’s die worden verhuurd zijn geen opvallend gestickerde auto’s, maar nieuwe en moderne zoals de Suzuki Celerio, Toyota Aygo, Hyundai i10 en natuurlijk ook wat grotere modellen. Tevens zijn 9 persoons bussen toegevoegd aan het gamma.

Inwoners van Breda en omstreken hoeven nu niet meer ver af te reizen om een goedkope auto te huren, ze kunnen nu eenvoudig via www.autohopper.nl de gewenste auto reserveren. “Bellen of langskomen mag natuurlijk ook altijd”, vult Peter van Riel aan.

Kijk voor meer informatie op de website www.autohopper.nl of volg ons op twitter @autohopper en blijf zo op de hoogte van de laatste acties.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Autohopper Breda
Kapittelweg 14
4827HG Breda
088 – 5755222
vanriel.mobi | nl