Meeting bij Yonego
Meeting bij Yonego

Work Hard, Play Hard: Een dagje proeven bij Yonego

  Zakelijk

(advertorial) – Van inspirerende meetings tot een intensief wedstrijdje tafeltennis; een baan bij internetmarketingbedrijf Yonego is verre van een standaard kantoorfunctie te noemen. Onder het mom ‘Work Hard, Play Hard’ investeert het team dagelijks in het bedrijf én in zichzelf. Hoog tijd om een kijkje in de keuken te nemen van dit Bredase online marketingkantoor.


Het pittoreske plaatje van de haven is het decor van het aan de Prinsenkade gelegen hoofdkwartier. Een achtergrond die sereen afsteekt bij de duidelijk merkbare energie van het Yonego-team, dat verdeeld over drie verdiepingen klaarstaat om het maximale uit de dag te halen. Tussen acht uur en half tien – bij Yonego gelden flexibele werktijden – druppelt iedereen binnen, waarbij ze allemaal even vriendelijk worden begroet door Office Manager Suzan.

Ook bij Yonego is koffie de brandstof waar volop gebruik van wordt gemaakt. Toch zal je nooit een rij voor de automaat in de keuken aantreffen; het collegiale team haalt namelijk koffie voor elkaar, gekscherend ‘koffiemanagement’ genoemd. Met een dampende mok in de hand zoeken de medewerkers elkaar op om de plannen voor die dag te bespreken. Een geplande kick-off sessie voor een nieuwe klant wordt voor de laatste keer doorgesproken de SEO-specialist en de accountmanager, terwijl de Copywriter de Teamleider Marketing inlicht over de vacaturetekst voor Finance Assistant.

Rond twaalven trilt ieders telefoon; ‘Lunch staat klaar!’ is de boodschap die iedereen via de Whatsapp-groep ontvangt. De tweede verdieping stroomt vol, waardoor de tostiapparaten het komende half uur op volle snelheid draaien. Vervolgens begeeft een groot gedeelte van het gezelschap zich naar de tafeltennistafel, waar zowel gejuich als verslagen kreten elkaar afwisselend door de ruimte schallen. De rest blijft nog even kletsen in de kantine, over zowel de plannen voor het weekend als het aantal reacties dat binnen is gekomen op de vraag naar een Senior Front-End Developer.

Senior Internet Marketeer Sheila begeeft zich al snel weer naar boven; voor haar staan namelijk Persoonlijke Ontwikkelingsgesprekken met een aantal collega’s op de planning. Daarin wordt besproken waar deze medewerkers staan en hoe zij hun talenten nog beter tot hun recht kunnen laten komen. Drie collega’s begeven zich naar de Boardroom voor de wekelijkse call met een klant, terwijl de rest weer oppakt waar ze mee bezig waren. Want hoe gezellig het ook is, het team zet zich daarnaast onvoorwaardelijk in voor klanten.

Aan het einde van de dag worden de computers stuk voor stuk met een tevreden gevoel afgesloten. Een aantal collega’s werpen alvast een blik op de planning van morgen. Accountmanager Roel heeft vooral afspraken buiten de deur, terwijl voor Internet Marketeer Mathieu een eerste gesprek met een potentiële Senior SEA-Specialist op de planning staat. Samen met Designer Leandro en Joel van Sales verlaten ze al kletsend het gebouw.

Werken bij Yonego?
Yonego maakt in 2015 een enorme groei door, wat resulteert in een zoektocht naar zo’n 25 nieuwe collega’s.
Ben jij de perfecte aanwinst voor Yonego? Check dan snel  Werkenbijyonego.nl voor alle vacatures.