Vis van de Dag

Vis van de Dag: dagverse vis hoeft niet duur te zijn

  Zakelijk

(advertorial) - Op zoek naar scherp geprijsde én eerlijk gevangen vis, direct van de bron, zonder tijdsverlies? Daarvoor zorgt Vis van de Dag, dat sinds kort voor Bredase visliefhebbers op bestelling vis levert. “Binnen 24 uur van boord naar je bord”, aldus de initiatiefnemers.


Het principe is simpel. Vis van de Dag heeft een vast aanbod van vis dat vrijwel het gehele jaar geleverd kan worden. Deze vis kan via de website worden besteld. “Denk aan zalmfilet, wilde gamba’s, Zeeuwse mosselen, scholfilet, dorade en kabeljauwfilet”, vertelt Stijn Markusse. “Daarnaast hebben we elke week een wisselend aanbod, dat we op vrijdag bekend maken voor de week erop. Zoals bijzondere dagvangsten, zoals coquilles, zonnevis en tarbot.”

Liefhebbers van verse vis kunnen elke dag tot 18.00 uur hun bestelling plaatsen via de website. Deze vis kan dan op maandag tot en met donderdag tussen 16.00 en 20.00 uur worden opgehaald en op zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur. Deze ‘visafhaal’ heeft onderdak gevonden bij het pand van Boerschappen, in het Faamgebouw.

“Doordat we gebruikmaken van de infrastructuur van Boerschappen, kunnen we scherpe prijzen aanbieden”, aldus Markusse. “Daardoor heb je verse vis, voor een scherpe prijs, zodat het weer leuk wordt om vis te kopen.”

Die scherpe prijs van Vis van de Dag, komt ook doordat er geen derving is. “Omdat we op bestelling leveren aan onze klanten, hoeven we niets weg te gooien. Dat maakt dat we met lagere marges kunnen werken.”  Want dat is wat Vis van de Dag wil bieden, vat Stijn het samen. “Dagverse vis, van ongekende kwaliteit, maar tegen normale prijzen. Niks meer en niks minder.”

Zelf Vis van de Dag?
Ga naar de website, plaats je bestelling en smul nog deze week van eerlijke vis, tegen een goede prijs. Ook kan je je op de website inschrijven voor de email met het wekelijkse aanbod van Vis van de Dag!

www.visvandedag.nl
Liniestraat 19 (de Faam)
4816 BG, Breda