De winkel van Horloge.nl aan de Nieuwe Ginnekenstraat in Breda.
De winkel van Horloge.nl aan de Nieuwe Ginnekenstraat in Breda.

Horloge.nl: Een horlogewinkel met historie

  Zakelijk

(advertorial) - Horloge.nl klinkt als een webshop. En dat is het ook. Maar niet alleen. De winkel van Horloge.nl in Breda aan de Nieuwe Ginnekenstraat 4 heeft een rijke historie. Voorheen was op deze locatie namelijk Levens Time Centre gevestigd. In deze winkel van de familie Levens, werden horloges verkocht maar ook alle service en reparaties in eigen huis uitgevoerd.


Sinds medio 2013 is deze winkel onderdeel geworden van Holland Watch Group (HWG), moederbedrijf van Horloge.nl. “De erfenis van Levens is groot en voor ons een enorme uitdaging. Ik heb veel geleerd van de heer Levens en we zijn trots dat wij de tientallen jaren traditie van de familie Levens van hoogwaardige service kunnen voortzetten, maar nu in combinatie met het gemak van online”, aldus Rob Versteeg, eigenaar van HWG.

De winkel staat ook vandaag de dag nog altijd bekend om de service en reparaties van horloges. Zo is er een gecertificeerd horlogemaker in de winkel aanwezig, waardoor reparaties ter plekke of binnen enkele dagen kunnen worden uitgevoerd.

Grootste aanbod van Nederland
Dankzij het internet heeft de winkel nu ook de grootste keuze aan nieuwe horloges en horlogebanden in Breda. Naast een aanbod van 23 bekende merken in de winkel, zoals Swatch, Michael Kors, Seiko en Citizen, kunnen klanten via een groot beeldscherm een keuze maken uit ruim 8.500 horloges en 20.000 horlogebanden van alle bekende fashionmerken, die direct op voorraad zijn bij Horloge.nl. Maar ook voor topmerken als Maurice Lacroix, Meistersinger, Hamilton en Tissot kun je naar de winkel in Breda.

“Hiermee heeft Horloge.nl veruit het grootste en meest actuele aanbod aan horloges van Nederland en altijd meer keuze dan een gewone juwelier.” Of, zoals Versteeg het verwoordt: “ 's Avonds kunt u op de bank bekijken wat wij in de winkel aanbieden en daarnaast ziet u ook wat we nog meer hebben. Het gemak van online shoppen met toch dat vertrouwde adres waar u al jaren terecht kunt voor uw horloge."

Online kan een horloge worden uitgezocht dat de volgende dag al wordt thuisbezorgd. “Ook kan de klant via de webshop www.horloge.nl heel eenvoudig thuis alvast een keuze maken, horloges kosteloos reserveren en een of twee dagen later bekijken en passen in de winkel, waar we onze klanten graag bij adviseren.”

Horloge.nl
Nieuwe Ginnekenstraat 4
4811 NR, Breda
Telefoon: 076 532 32 05

 

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief