LINK Fotografie

Van Speed Pedelec tot e-bakfiets: alle soorten elektrische fietsen proberen op E-Bike Event Breda

  Zakelijk

(advertorial) - Altijd al eens een rondje willen fietsen op een elektrische mountainbike of een bakfiets met elektrische ondersteuning? Of een ander type e-bike? Zaterdag 23 april kun je op het E-Bike Event in Breda je testrit maken.


 

Stichting ElektrischeFietsen.com keert na eerdere succesvolle edities terig naar Breda met het grootste elektrische fiets evenement van de Benelux.  Op deze dag zijn alle merken en modellen uit te proberen op het grootste testparcours (1,5 km) van de Benelux.

Bezoekers kunnen gratis honderden verschillende elektrische fietsen uit de 2016 collectie uitproberen op het 1,5 kilometer lange testparcours. Het jaarlijkse ElektrischeFietsen.com Event vindt dit jaar voor de veertiende keer plaats.

Speed Pedelecs en e-bakfiets
“We hebben een uitgebreid aanbod van meer dan 35 verschillende elektrische fietsmerken uit de Benelux”, vertelt Yoran Kleiberg van ElektrischeFietsen.com. Het aanbod is zeer gevarieerd. “We hebben modellen met een waarde van € 500 ,- tot aan € 10.000, die allemaal te testen zijn.

Onder meer elektrische toerfietsen, stadsfietsen, mountainbikes, vouwfietsen en bakfietsen staan klaar voor een testrondje. “Maar er zijn ook diverse Speed Pedelecs, fietsen die snelheden tot wel 45 km/u kunnen behalen en die ideaal zijn voor woon-werkverkeer.”

Het evenement heeft meerdere voordelen. “Je kunt met eigen ogen de laatste technieken bekijken en de nieuwste trends ervaren. Bovendien is elk merk met deskundig personeel aanwezig dat alle vragen kan beantwoorden, zodat de juiste keuze gemaakt kan worden.”

En niet onbelangrijk. “Verschillende merken hebben exclusieve evenement aanbiedingen.

Bezoekers maken kans op een gratis E-bike
Bezoekers van de ElektrischeFietsen.com Events maakt u tevens kans op een gratis E-bike van het merk QWIC en een volledig verzorgde reis voor twee personen naar het zonnige Frankrijk! Als dat nog niet genoeg is krijgt de winnaar ook nog een fietsendrager om deze elektrische fiets gemakkelijk te vervoeren.

Gratis toegang voor bezoekers
Het event is zaterdag 23 april gratis toegankelijk voor bezoekers en aanmelden is niet nodig! Het evenement is van 10.00 uur tot 17.00 uur op het wielerparcours Cor Vlemmix.

Sportboulevard de Wisselaar / Cor Vlemmix Circuit
Terheijdenseweg 520
4826 AB Breda    

Meer info, ook over andere data elders in het land, ga naar ElektrischeFietsen.com

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief