Volle bak tijdens de vorige editie van de Drop The Nineties.
Volle bak tijdens de vorige editie van de Drop The Nineties. (Drop the 90's)

30 juli allerlaatste editie Drop the 90’s Breda

  Zakelijk

(advertorial) - Drop the 90’s is hét 90’s feest in deze regio met jaarlijks duizenden bezoekers op het Chasséveld in Breda. Dit jaar staat het feest op zondag 30 juli gepland. Het is een bijzondere editie, want de laatste!


“Dit jaar pakken we nog één keer goed uit met de beste artiesten uit de 90’s, maken we tussendoor een uitstapje naar de hardere stijlen en hebben we zelfs een ‘schuur uur’ met de lekkerste R&B en guilty pleasures uit de 90’s”, aldus de organisatie, die ook al weer bezig is met plannen voor een nieuw event.

Gratis met NAC Seizoenskaart
30 juli is je kans om nog één keer helemaal los te gaan op hét 90’s feest van het Zuiden. Om met een echte knaller af te sluiten en te laten zien hoe Drop the 90’s van Breda houdt kunnen de eerste 250 man met een NAC-seizoenkaart zo goed als gratis (je betaalt alleen service kosten) een kaartje bestellen via deze link. “Prima actie samen met NAC Breda. Wie het eerst komt..”

Breda Drijft -  podium op de singels
Daarnaast is Drop the 90’s aanstaande zondag, een week voorafgaand aan het festival, aanwezig op Breda Drijft.  “Een goede 90’s warming-up op de singel van Breda, dit mooie event moesten we een keer meepakken en we hebben speciaal voor deze dag één van de grootste helden uit de 90’s uitgenodigd, hij zette laatst Breda Live nog op zijn kop, nu mag hij dat met ons gaan doen tijdens Breda Drijft.”

Op dit moment is al 82% van de kaarten verkocht. Wacht dus niet te lang en pak de laatste 90’s party van Breda nog mee

Seizoenkaarthouders van  NAC kunnen hier hun ticket bestellen (let op, slechts 250 beschikbaar). Bezoekers die met deze actie een ticket kopen, moeten zondag 30 juli hun NAC-seizoenkaart laten zien bij binnenkomst.

Reguliere tickets bestel je hier.  Entree alleen vanaf 18 jaar.  Op = op.

Drop the 90’s Breda, 30 juli Chasséveld
Line-up: 2 Brothers on the 4th Floor, Brainpower, Captain Jack, Charly Lownoise & Mental Theo, The Darkraver, Extince, Nakatomi, Party Animals, Rave van Fortuin, T-Spoon & DJ The Prophet.