Afbeelding
Foto: archief

Gewonde en naakte Bredanaar (21) aangetroffen op straat in Middelburg, mogelijk beroofd

Door: Amber Kuijs Politie

BREDA - In de vroege ochtend van Nieuwjaarsdag werd er een gewonde, naakte man aangetroffen op de Roozenburglaan in Middelburg. De 21-jarige Bredanaar werd naar het ziekenhuis gebracht. Het is nog niet duidelijk wat er is gebeurd. 

Rond 05.45 uur troffen voorbijgangers een gewond, naakte man aan in de Roozenburglaan in Middelburg. De voorbijgangers verleenden eerste hulp aan de man en belden 112. Zowel de politie als ambulance kwam met spoed ter plaatse. De man was gewond en niet goed bij zijn positieven. Hij is met onbekend letsel door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Agenten deden onderzoek in de straat en troffen, verderop van de plek waar de man had gelegen, kleding aan die mogelijk van hem was. Daarom is de kleding in beslag genomen voor onderzoek. 

De identiteit van de gewonde man was enige tijd niet bekend. Inmiddels weet de politie dat het om een 21-jarige inwoner van Breda gaat. Hij is uit het ziekenhuis ontslagen en herstelt thuis van zijn verwondingen. De man is echter nog niet in staat om een verklaring af te leggen. Zodra dat mogelijk is wordt hij gehoord. De politie weet namelijk nog niet wat er exact gebeurd is. Daarom stelt de recherche een onderzoek in. Eén van de scenario’s waar de politie rekening mee houdt is dat de man gewond is geraakt tijdens een beroving.