De Nacht van Ut Kielegat

BREDA - Zaterdag 20 januari zijn alle carnavalsliefhebbers weer van harte welkom bij de 10e editie van de Nacht van Ut Kielegat. Het grootste (pre)carnavalsfeest van Breda zet tijdens de Nacht van ut Kielegat het Amrâth Hotel Brabant op zijn kop met alle Kielegatse topkapellen, Prins Daan, vele collega-hoogheden en verrassende artiesten.

Lekker spelen
Het thema van dit jaar: ‘De Nacht van het Spelen’ kun je op allerlei manieren opvatten, dus we nodigen iedereen uit om daar zijn, sjoel of dam, steentje aan bij te dragen. Ook spelen de vele muzikanten uit het Kielegat en omstreken een sleutelrol bij de invulling van deze 10e Nacht. We sluiten af met de fantastische Canvas Rockin’ Hoempa die het dak er af spelen, als dat er tenminste nog op zit na de optredens van Sjansjee, Chef Soldaat en de Alpenzusjes.
De voorverkoop van de kaarten is gestart en ze zijn te koop bij Amrâth Hotel Brabant, Publieke Werken, Café Parkzicht en Café Markhoek.
Tevens zijn er tickets te koop tijdens het inschrijven voor de Grote Optocht (6 januari-Café Parkzicht) en de Nieuwjaarsreceptie van de BCV (7 januari-De Avenue). Of bestel ze online via: carnavalbreda.nl