Fixit-zaalvoetbalcompetitie

TETERINGEN - Geen winterstop dit jaar voor de teams die meespelen in de Fixit-zaalvoetbalcompetitie in Teteringen.

Koploper Forza was vrij geroosterd van competitieverplichtingen maar de andere ploegen moesten aan de bak. Interessant was het duel tussen Aarts & Co en Unibet, twee teams die aan elkaar gewaagd zijn. Dat bleek wederom in de wedstrijd zelf waar de ploegen elkaar in evenwicht hielden en voor rust het net van de tegenstander niet wisten te vinden. Lange tijd leek het er zelfs op dat die brilstand ook de eindstand zou worden, maar Unibet kon net voor het einde van het duel toch nog tweemaal scoren. Omdat Forza dus niet speelde, begint Unibet daardoor als koploper het nieuwe jaar.
De wedstrijd tussen Golden Boys en JONKies kende minder spanning. Het is het jonge en fris spelende Golden Boys nog niet gelukt een zege te pakken. Talent zit er wel in de ploeg maar duidelijk is dat de ervaring nog ontbreekt. Zonder tot het uiterste te moeten gaan kon JONKies bij de pauze al een 4-2 voorsprong nemen. Na de rust had JONKies vele mogelijkheden om flink uit te lopen, maar de keeper van Golden Boys stond vaak op de goede plek. Het werd uiteindelijk 7-3 voor JONKies.
Andalouse Breda begon niet zo scherp als we gewend zijn tegen Buitenhof. Daardoor kon Buitenhof voor de rust aardig bijblijven en de 4-2 achterstand bij de wisseling van speelhelft was nog hoopgevend. In de tweede helft bleek het verschil toch te groot en sleepte Andalouse een 10-5 overwinning binnen.

Programma
De volgende competitieronde is pas op 13 januari. Zaterdag 6 januari wordt de tweede ronde van het bekerprogramma gespeeld.

Stand
Unibet 7-15; Forza 6-13; Andalouse 7-13; JONKies 7-13; Aarts & Co 7-12; Golden Boys 7-3; Buitenhof 7-1[l]