Professional traint een deelnemer van Special Fit.
Professional traint een deelnemer van Special Fit. Claudia Rens

Inschrijvingen Special Fit geopend

BREDA - In februari start er weer een nieuwe groep van Special Fit. Dit is een programma van Sportloket West-Brabant in samenwerking met Breda Actief en Breda West Paramedisch Centrum.

Deelnemers worden een half jaar lang begeleid door professionals om uiteindelijk een passende sport te vinden. Iedereen die niet of onvoldoende aan de activiteiten van de reguliere sportvereniging denkt deel te kunnen nemen, kan zich hiervoor aanmelden via sportloket@breda-actief.nl.
Met Special Fit gaan professionals van februari t/m juli met de deelnemers aan de slag. Deelnemers sporten twee keer per week onder begeleiding van een ervaren fysiotherapeute. Daarnaast is er een diëtiste beschikbaar voor voorlichting, vragen en begeleiding. De begeleiding wordt gedurende het half jaar steeds verder afgebouwd. In de laatste maanden gaat een coach van Sportloket West-Brabant, naar aanleiding van de afgelopen maanden, met iedere deelnemer individueel op zoek naar een passende sport. Het is niet alleen het vinden van een passende sport. Het is een mooie kans voor de deelnemers om onder andere aan de conditie te werken, af te vallen en sociale contacten te leggen.
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door te mailen naar Claudia Rens, coach bij Breda Actief, via sportloket@breda-actief.nl of te bellen naar 076-5233555. [l]