De jubilaris.
De jubilaris. René Esselink

Jubileum bij Terre des Hommes in Breda

BREDA - Joyce Keijner is al 25 jaar actief als vrijwilligster in de winkel van Terre des Hommes aan het Hooghout in Breda. Daarmee is zij van alle vrijwilligsters het langst werkzaam in Breda om te helpen bij de bestrijding van kindermisbruik in de ruimste zin van het woord.

Vrijdag 19 januari werd in de jaarvergadering van Terre des Hommes Breda stilgestaan bij dit heuglijke feit. Door ziekte kan Joyce helaas haar grote passie niet meer uitoefenen, maar zij was gelukkig wel in staat naar de bijeenkomst te komen. Nora Dankers bedankte haar als landelijk coördinator van Terre des Hommes voor haar grote inzet voor kinderen die het nodig hebben. Zij overhandigde een “diamanten” oorkonde met een passend beeldje van spelende kinderen.
Huub Jansen memoreerde als voorzitter van Terre des Hommes Breda de geweldige inzet van Joyce. Zij werkte twee dagen per week in de winkel en er werd nooit vergeefs en beroep op haar gedaan waarvoor hij Joyce hartelijk bedankte. Als blijk van waardering kreeg Joyce een beeldje met de toepasselijk naam “Toewijding”. [l]