Zjo!On in actie.
Zjo!On in actie. Lotte Spek

Durfals gevraagd

TETERINGEN - Het nieuwe zangseizoen is weer van start gegaan. En ook de zangers en zangeressen van het muzikale showteam Zjo!On hebben hun eerste repetities er al weer opzitten. Daarbij werd geopperd dat we het leuk zouden vinden als nieuwe artiesten in de dop zich aan zouden melden. Dat kan nu weer. Er is weer ruimte voor zowel dames (hoog en laag) als mannen (hoog en laag) om mee te komen doen. Wat let je? Meld je aan.

Zjo!On is een heel gezellig showteam. Wij zingen maar dat is voor ons niet voldoende. Naast de zang willen wij ook nog wat show toevoegen aan onze optredens. Show in de vorm van aankleding en in staging. En dat lukt altijd. Daarom vragen wij durfals. We hebben een heel divers repertoire dat loopt van licht klassiek tot en met pop en rock. En alles wat daartussen zit. Als wij van mening zijn dat een nummer het publiek aan zal spreken, dan studeren we het in. De eisen zijn niet hoog. Noten lezen, hoeft niet. Inzet wordt wel gevraagd. Maar het belangrijkste is eigenlijk dat je plezier in zingen en show hebt en een aanvulling bent voor onze hechte groep. We zijn net begonnen met het instuderen van de sessies die we gaan zingen bij een aantal voorstellingen waarin we optreden. Onder meer in Middelburg en Capelle aan de IJssel. Wacht niet te lang. Haak nu aan dan kun je de voorbereidingen in het geheel mee maken.
Wij zouden het leuk vinden als je ook met ons mee gaat zingen. Kom het gewoon eens proberen en je wordt met open armen ontvangen. Iedere donderdag om 20.00 uur beginnen we in de Dorpsherberg, Willem Alexanderplein 4, Teteringen. Als je nog meer wilt weten, bel dan even met Bea: telefoon 0622913914. [l]