Bonte Bimde Avond in Giegeldonk.
Bonte Bimde Avond in Giegeldonk. Sabine Kragten

Bonte Bimde Avond Giegeldonk 'laot zich nie strikke!'

BREDDA - Wie wil er nou niet een kijkje hoe een keur van artiesten de buhne betreden in SCC ’t Kraaienest in de Haagse Beemden, voor een avond vol met sauwels, muziek, cabaret en sketches.

Zijn de mauwerds nog wel zo scherp in de ton, waardoor ze het Giegeldonkse publiek weten te strikke met hun fratsen? Kortom, heb je zin om een avondje gezellig te komen kijken moet je zeker naar de Bonte Bimde Avond komen. Het begint zaterdag 3 februari om 20.00 uur in ’t Kraaiennest, de zaal is open vanaf 19.45 uur.
Kaarten verkrijgbaar bij Multivlaai, Vishandel de Ruyter, 't Kraaienest, Ganzerik en Jumbo De Donk. Kaarten kunnen ook worden besteld via: BBA_BSM@giegeldonk.nl

Bonte Senioren Middag
Zondag 4 februari worden de ouderen in de wijk Haagse Beemden vermaakt met de Bonte Senioren Middag.
Tijdens deze middag zullen velen hun kunsten tentoonstellen zoals o.a. Prins Antonîus en zijn Raad van Elluf, jeugdprins Daniël en zijn Jeugdraad, Hofkapel de Bimde Blaozers, de Fiepers, koor Errug Éej en vele anderen. Zo wordt men meegenomen naar de muziek en dans van toen.
De senioren krijgen bij binnenkomst een gratis kopje koffie of thee met een lekker stukje vlaai aangeboden. De zaal is open vanaf 13.00 uur.
Kaarten zijn te koop aan de informatiebalie van centrum Heksenwiel, Heksenwiellaan 2, Breda.[l]