BREDA - Afgelopen weekeind vonden de eerste acro wedstrijden van het seizoen plaats. Op zaterdag was het de beurt aan de teams uit de E en D niveau's en begonnen we de dag met de jongste teams.

Bij de E jeugd mochten Ceder en Lynn het spits afbijten en zetten een goede oefening neer, waarmee ze bekroond werden met een gouden medaille. Snel daarna kwamen Lisa en Fleur, die ook een goede oefening hebben neergezet, gezien zij pas 2 weken met zijn tweeën trainen, in verband met een blessure van de andere onderpartner.
Bij de D junioren kwam er één team van Bredagym in actie, Nienke en Chenellivy. Zij zetten een zeer keurige oefening neer en werden beloond met een tweede plaats.
In de laatste wedstrijdronde op zaterdag was het de beurt aan onze D senioren. Beide teams hebben een prachtige oefening neergezet. Nadia en Sophia werden hier tweede en met slechts één tiende verschil werd het team bestaande uit Anouk en Lara derde.

Zondag
Op zondag waren de teams uit het C niveau aan de beurt. Het trio van Bredagym, bestaande uit Charlotte, Simone en Bente begon met een mooie tempo oefening. Hierna kwam een goede balans oefening en zij werden bekroond met een gouden medaille.
Als laatste was het de beurt aan de C senior duo's Romy en Kimya en Janneke en Amber-fé. De teams begonnen met een balans oefening, die bij de een iets beter ging dan bij de ander. Daarna kwam de tempo oefening, welke bij beide teams goed ging. Janneke en Amber-fé eindigden hier op de eerste plaats, Romy en Kimya werden tweede. We hebben een lang en succesvol weekeind achter de rug en kunnen niet wachten tot de volgende wedstrijd! [l]