Lezing Toon Gerbrands over topsportmanagement

PRINSENBEEK - Op maandag 12 maart houdt Toon Gerbrands, directeur van PSV, op uitnodiging van de Vriendenclub van Beek Vooruit een lezing over topsportmanagement in Prinsenbeek.

Toon Gerbrands, een geboren Fries, is succesvol als coach (volleybal) en manager (schaatsen) en als directeur bij eerst subtopper AZ en nu bij topclub PSV in de complexe voetbalwereld. In zijn lezing geeft Gerbrands unieke inzichten over het leiden van een topsportomgeving waar gepresteerd móet worden. De algemeen directeur van PSV spreekt over de bestuurskamer, de trainerskamer en de kleedkamer. Aan de hand van praktijkvoorbeelden legt hij uit hoe hij de gevolgen van winst en verlies verwerkt in zijn kenmerkende manier van leiding geven. Wat zijn de principes om succes te bereiken? Hoe komt een prestatieklimaat tot stand? Welke rol spelen de coach en de manager? Hoe werkt zijn no nonsense aanpak? De lezing is bijzonder interessant voor managers, coaches, leidinggevenden, bestuurders en voor liefhebbers van topsport. Bovendien is de lezing niet gespeend van humor.
De lezing vindt plaats bij Beek Vooruit, Heikantsestraat 37B, Prinsenbeek. Aanvang 20:15 uur. Toegangskaarten bestellen via tel. 06-38003006 of emaus@hetnet.nl en bij Vrije Boekhandel, Veemarktstraat 40 in Breda. [l]