Meedenkmiddag met high tea voor mantelzorgers

BREDA - Steunpunt informele zorg Breda (StiB) wil graag met mantelzorgers van gedachten wisselen over de manier waarop zij in Breda ondersteund worden. Daarom organiseert StiB op dinsdagmiddag 10 april een meedenkmiddag voor mantelzorgers.

Onder het genot van een heerlijke high tea gaan medewerkers van StiB in kleine groepen met mantelzorgers in gesprek om te horen over hun ervaringen. Mantelzorgers zijn van harte welkom van 14.00-16.00 uur bij ROC de Rooi Pannen, Tuinzigtlaan 12, Breda. Aanmelden kan via 076-7503200 of info@stib-breda.nl.

Meedenken over mantelzorgondersteuning
Mantelzorgers die zorgen voor een naaste met dementie of NAH, een verstandelijke beperking, kanker of psychische problematiek, zijn van harte welkom. Aan tafel met lotgenoten gaan zij in gesprek over ondersteuning bij hun zorgtaak. We horen tijdens de middag graag over welke onderwerpen zij informatie zouden willen. Ook gaan we in op welke manier van informeren het beste bij hun situatie past. Zo kunnen we mantelzorgers nog beter helpen bij hun zorgtaak.

Meer informatie en aanmelden
In verband met de catering vragen we deelnemers om zich aan te melden via info@stib-breda.nl (graag o.v.v. meedenkmiddag in combinatie met contactgegevens en ziektebeeld) of op werkdagen tussen 9-17 uur via 076-7503200. We raden aan om op tijd aan te melden, want het aantal plaatsen is beperkt. Mantelzorgers die zich voor het eerst aanmelden voor een high tea van StiB krijgen voorrang. [l]