Golf-/bridge-wedstrijd op Golfpark De Turfvaert

BREDA - Na een heel gezellig bridgeseizoen gedurende de winterperiode op Golfpark De Turfvaert wordt aan het eind van het seizoen de traditionele golf-/bridge wedstrijd gehouden. Dit jaar vond deze wedstrijd plaats op maandag 19 maart.

Allereerst ’s morgens vroeg aanwezig om in te schrijven en te ontdekken door middel van loting in welke flight je was ingedeeld. Alhoewel de kou nog niet uit de lucht was waren toch nog 15 enthousiaste golfers aanwezig waarmee de golfwedstrijd over 9 holes werd gestart. Gelukkig bleef het droog zodat we al met al toch op een geslaagde wedstrijd konden terugzien.

Na afloop van de golfwedstrijd en lekker opgefrist lieten wij de goed verzorgde lunch uitstekend smaken, waarna met 24 bridgers de bridgewedstrijd kon aanvangen. De scores van zes ronden van 4 spellen leverden eveneens een uitslag op.

Na even puzzelwerk kon de prijsuitreiking onder het motto Prijzenfestival starten.

Allereerst de winnaars van het bridgeseizoen 2017/2018: 1. Ellis Liebreks & Mildred Stijger 56,32%; 2. Olga Sips & Riet de Vries 55,25%; 3. Ans Vos & Gerty Breg 53,91%

Daarna de winnaar van de golfwedstrijd: 1. Agaath Derksen 27 stablefort; 2. Betsy Segers 22 stablefort; 3. Ellen Vermeer 20 stablefort; 4. Olga Sips 20 stabelfort.

Daarna de winnaars van de bridgewedstrijd: 1. Lydia van Moorsel & Aad Sips 63,33%; 2. Betsy Segers & Marcel Segers 59,58%; 3. Olga Sips & Riet de Vries 59,16%

Als sluitstuk de overall winnaar van de golf-/bridgewedstrijd. Een gedeelte tweede- en derde plaats waren voor Agaath Derksen en Olga Sips, maar de winnaar was Betsy Segers die de eerste prijs in ontvangst mocht nemen.

Daarna werden nog enkele gelukkigen met een presentje uit de resterende prijsjes verblijd. Het enthousiasme onder de deelnemers was zeer groot. Veel waardering ook naar het organisatieteam (Riet de Vries, Olga en Aad Sips). Onder groot applaus werd dit team in het zonnetje gezet en bedeeld met een cadeaubon.

Iedereen was het erover eens dat dit en geslaagde slotdag van dit seizoen is geweest. Als nieuwbaken lid van de NBB (B.C. De Turfvaert) kijken wij nu al reikhalzend uit naar het nieuwe seizoen. Het zou leuk zijn als er nog enkele bridgeparen zich aanmelden. Deze kunnen contact opnemen met Riet de Vries (tel. 076-5015814). [l]