Marshmallows roosteren boven het kampvuur FOTO SCOUTING FH
Marshmallows roosteren boven het kampvuur FOTO SCOUTING FH Foto: Scouting FH

Open ochtend bij de bevers

BAVEL - Houd jij van lekker buiten zijn? En vind je het leuk om iedere zaterdag een andere uitdagende activiteit te doen? Dan zijn de bevers van Scouting Frederik Hendrik uit Bavel iets voor jou! En op zaterdag 21 april kun je met ze mee komen doen. Dan is er een speciale kijkochtend voor alle kinderen van 4 tot en met 7 jaar oud.

De bevers van scouting Frederik Hendrik doen iedere zaterdagochtend uitdagende activiteiten op hun clubhuis aan de Bavelse Hei. Van knutselen tot hutten bouwen en van koken tot tochten lopen. Geen enkele opkomst is hetzelfde. Tijdens de speciale kijk-opkomst biedt de Bavelse scoutinggroep alle kinderen de mogelijkheid om een keer mee te doen. Op die manier kunnen kinderen op een vrijblijvende manier kijken wat ze van scouting vinden. "Met hoe meer we zijn, des te gezellig het wordt", aldus leiding Dolf van der Westerlaken. "Wat we precies gaan doen is nog even een verrassing, maar het is in ieder geval slim om oude kleren aan te doen want we gaan lekker naar buiten!"

Aanmelden
De open dag is op zaterdag 21 april van 9.30 uur tot 11.00 uur. Vind je het leuk om die ochtend mee te doen? Stuur dan vooraf even een mailtje naar bevers@scoutingfrederikhendrik.nl. Meer info over de bevers? www.scoutingfrederikhendrik.nl/bevers[l]