Start versierde fietsendefilé 2017.
Start versierde fietsendefilé 2017.

Gageldonk kleurt weer oranje

BREDA - ‘Gageldonk viert Koningsdag’ is al weer bijna een jaar geleden. Ook dit jaar organiseert Buurt Initiatief Gageldonk (BIG) op 27 april weer Koningsdag bij Winkelcentrum De Donk van 11.00 tot 15.30 uur.

Het programma is als volgt: versierde fietsendefilé, Oudhollandse spelletjes, grabbelton; informatiemarkt, workshops en demo’s, vrijmarkt, schminken, springkussen, sappentrappers, gezellige muziek.
Om 11.00 gaan we van start met het versierde fietsendefilé. Rond 11.15 uur is daarvan de prijsuitreiking op het podium. Voor het versierde fietsendefilé kunnen kinderen tot en met 7 jaar zich inschrijven vanaf 24 april bij Rijwielservice Breda, Donk 16a, 4824 CS Breda of via info@rijwielservicebreda.nl.
Deelnemers aan de vrijmarkt kunnen vanaf 10.00 uur op aanwijzingen op Buurt Initiatief Gageldonk een plaatsje zoeken om op een kleed hun waren uit te stallen. Bij droog weer kan ook het grasveld bij Winkelcentrum de Donk gebruikt worden voor de vrijmarkt. De ondergrond kan vochtig zijn, dus neem een stuk plastic mee.[l]

Start versierde fietsendefilé 2017