Broedplaats BredaSpiegelstad

BREDA - De activiteiten in het kader van 2018BredaSpiegelstad krijgen langzaamaan vaste voet aan de grond. Er was een buitengewoon succesvolle ontdekkingsreis naar Spiegelorchis in de Hortus in Leiden. Er wordt op de dinsdagochtenden stevig gefilosofeerd aan de keukentafel.

Broedplaats BredaSpiegelstad is nauwgezet bezig een expo in te richten. De lijst met medewerkers aan de expo is prettig lang en divers en zo hoort het ook: Tom Elswijk, Red Asylum, Tim Hilderink en Sven de Swerts presenteren ("Nachtspiegel"), Pieter Jonker, Marijke Hooghwinkel, Danny van der Laan ("How it's like to be a turd", 2018 een experience), Ester Dobler, Renée Kleywegt, Ad Marijnissen, Marco Koopman, Hielke van Engelen, Saeed Jarrous, Lea Theunissen, Mira Mirino, Adriaan Muller, Pieter Vastbinder.
De opening oftewel ontsluiting is zaterdag 28 april van 15 - 17 uur. In de avond herhaling van enkele ontsluitingen. Zondag 29 april, donderdag 3 mei en vrijdag 4 mei is de locatie van 13-17 uur open. De sluiting oftewel bevrijdingsceremonie is zaterdag 5 mei van 15-17 uur. Zondag 6 mei van 14-17 uur is er gelegenheid om deel te nemen aan de Spiegellinkenderby. Wie kan het leukste, mooiste, interessantste, meest verrassende, meest inspirerende Spiegelfilmpje via internet laten zien? Eigen Spiegelfilms zijn ook welkom. Locatie: Galerie Drift, Liniestraat 121, 4816 BG Breda. Info: Pieter Vastbinder 06-49948026. [l]