Afbeelding
Foto:

Repareren smartphone terwijl u wacht

BREDA - 'Klaar terwijl u wacht', is de insteek van SD Repair aan de Bleekstraat 1 in Breda als er een telefoon of tablet ter reparatie wordt aangeboden. Het leveren van een snelle en goede service leidde ertoe geleid dat SD Repair na Zaltbommel ook een winkel is in Breda begonnen.

DOOR HENK KETELAAR

SD Repair is te vinden in het straatje naast de HEMA welke de Markendaalseweg en de Concordiagarage verbindt met de Ginnekenstraat.

Bekendheid

Sebastiaan Dielen, eigenaar van SD Repair, heeft er alle vertrouwen in dat zijn winkel in Breda net zo'n goede bekendheid zal krijgen als zijn SD Repair winkel in Zaltbommel.

In een paar jaar tijd heeft hij in Zaltbommel naast veel particulieren ook een uitgebreide kring aan vaste klanten weten op te bouwen.

Begin deze maand opende hij zijn Bredase vestiging.

No cure no pay

Naast het snel en vakkundig repareren van Samsung smartphones en tablets, iPhone 's of iPads op basis van no cure no pay principe, verkoopt hij ook refurbished smartphones en tablets van Forza-refurbished.

Transparantie

Het repareren gebeurt in de winkel, waar de klant bij is.

"Zo kan de klant zien, hoe wij ons werk doen," vertelt Sebastiaan die transparantie (openlijkheid/controleerbaarheid) hoog in het vaandel heeft staan. "In de regel duurt een eenvoudige reparatie ongeveer een kwartier tot een half uur," meldt Sebastiaan.

"Gecompliceerdere reparaties vergen natuurlijk meer tijd, maar daarover wordt dan een reparatie afspraak gemaakt. Betreft het een reparatie van een vaste zakelijke klant die zijn telefoon eigenlijk geen moment kan missen, dan bieden wij een vervangend toestel als extra services aan. De reparatiegarantie is 6 maanden."

Openingskorting

"Op onze website is te zien wat een bepaalde reparatie kost en hoe lang het kan duren. Natuurlijk hebben we ook de mogelijkheid om op aanvraag offerte uit te brengen," vertelt Sebastiaan. In verband met de opening van zijn Bredase vestiging, biedt hij bij het inleveren van de SD Repair advertentie in deze krant tien procent korting op de reparatie. "Wat veel mensen niet weten is, dat in sommige gevallen de reparatiekosten van een kapot gevallen Smart Device via de inboedelverzekering bij de verzekeringmaatschappij is te verhalen. Valt. Als de klant wilt weten of de reparatie wordt vergoed dan kan zijn verzekeringsmaatschappij of verzekeringsagent daarover uitsluitsel geven," tipt Sebastiaan pechvogels die dat overkomt.

Assortimenten

In verschillende prijsklassen heeft SD Repair een beperkt assortiment Refurbished iPhones met een garantietermijn van 24 maanden in de winkel liggen. Ruim is het assortiment aan telefoonaccessoires zoals hoesjes en opladers van het merk BeHello en SoSkild. "Komt gerust eens langs om het assortiment te bekijken of wanneer u advies nodig heeft. Mocht het accessoire waar u naar opzoek bent niet in ons standaard assortiment zitten, dan is er altijd de mogelijkheid om het te bestellen," laat Sebastiaan servicegericht weten. [l]