Deelnemer menwedstrijd 2017
Deelnemer menwedstrijd 2017 M.v. Zundert-Eijpelaer

Marathon wedstrijd in Prinsenbeek

PRINSENBEEK - Zondag 13 mei organiseert V.T.R. Prinsenbeek een marathon wedstrijd op het terrein van PSV Ons Genoegen aan de Brielsedreef 37A. Deze wedstrijd beloofd een groot spektakel te worden, die u zeker niet mag missen!

Het oefenterrein aan de Brielsedreef wordt omgetoverd tot een wedstrijdcircuit waar menners uit binnen en buitenland met hun paarden en pony's de strijd met elkaar aangaan. Het is de bedoeling de hindernissen zo snel mogelijk, maar zeker foutloos te nemen. Het hindernisparcours wordt middels een exacte tijdwaarneming vastgelegd waarin iedere seconde telt. Naast de hindernissen wordt er een wegtraject verreden in het buitengebied, wat ook in een vastgestelde tijd moet worden afgelegd.

De wedstrijd begint ’s morgens om 9.30 uur en zal doorlopen tot ongeveer 16.00 uur. Na de wedstrijd vindt de prijsuitreiking plaats, waarna de strijdbijl weer kan worden begraven tot de volgende wedstrijd.

Voorafgaande aan deze wedstrijd zal op zaterdagavond 12 mei vanaf 18.00 uur enkele hindernissen onder de man worden verreden. Ook hier wordt de tijd vastgelegd en gaat het hard tegen hard.

De toegang is gratis en ons clubgebouw staat garant voor een hapje en een drankje. Graag zouden wij U en Uw familie, vrienden en kennissen ontmoeten op dit, wel heel bijzonder evenement! Mocht u helaas geen tijd hebben om te komen kijken, dan heeft u na afloop echt iets gemist. [l]

Deelnemer wedstrijd 2017
Deelnemer wedstrijd 2017