woonkamer van weleer
woonkamer van weleer

Heemschuur de Stee zondag 13 mei open

TETERINGEN - Hartelijk welkom op de tweede zondag in mei (moederdag) voor een bezoek aan ons museum, Heemschuur de Stee.

Wellicht kunt u een gemaakte afspraak op Moederdag combineren met een uitje naar de permanente tentoonstelling in de Heemschuur. En neemt u dan beslist uw kinderen en kleinkinderen mee om hen een indruk te geven van de voorzieningen in grootmoeders tijd. De heemschuur is geopend van 14.00-16.00 uur.

De verschillende stijlkamers zoals de keuken, de woonkamer, het winkeltje en het schooltje hebben een nieuwe uitstraling gekregen. Daarnaast zijn ook de werktuigen en gereedschappen naar een betere plaats verhuisd waardoor een ruimer overzicht is ontstaan. U heeft alle gelegenheid om rond te wandelen en voor vragen zijn er bestuursleden aanwezig om u uitleg te geven. De entree is gratis echter een vrijwillige bijdrage voor het onderhoud van de inventaris is bijzonder welkom. Mocht u deze keer verstek laten gaan, de Heemschuur is elke tweede en vierde zondag van de maand open tot in november. Veel informatie kunt u vinden op onze website www.teteringserfdel.nl. [l]

Oma's keuken
woonkamer van weleer