Set Up MC1 kampioen.
Set Up MC1 kampioen. Set Up

Kampioenen bij Set Up Prinsenbeek

PRINSENBEEK - Op zaterdag 21 april was het een warme dag. Ook in de zaal waar Set Up MC1 moest spelen tegen VC ’t Aogje MC1 liep de temperatuur op. De meiden van Set Up MC1 begonnen zenuwachtig aan hun laatste wedstrijd van het seizoen.

Tijdens de eerste set gingen de punten lange tijd gelijk op. De rally’s waren voor het publiek een genot om te aanschouwen en over en weer werden mooie punten gescoord. Uiteindelijk haalden ze de set binnen met 19-25.
De tweede set startte het team beter, ondanks de hitte. Al snel werd er een mooie voorsprong opgebouwd, ook nu met mooie rally’s van beide teams. Er moest gewerkt worden voor de punten. Met 14-25 was ook deze set voor onze meiden.
De derde set kwam moeizaam op gang. Lange tijd ging het gelijk op. Na een time-out konden ze toch weer doorpakken en het resultaat van 13-25 was geheel verdiend door goed spel en mooie acties.
De vierde set moest de kers op de taart brengen voor dit seizoen, winnend eindigen was het uitgangspunt om het feestje compleet te maken! Het team van Set Up begon goed en al snel stond het 3-12. Of het nu aan de warmte lang, de zenuwen of vermoeidheid, maar ‘t Aogje kwam gelijk op 14-14. Een time-out was wenselijk op dit moment. De coach en het publiek dat voor Set Up was gekomen zaten in spanning. De time-out bracht geen verbetering. De coach besloot een wissel in te zetten. Vanaf een achterstand van 18-15 terug naar een voorsprong 18-20! Wat een spanning! Een tactische time-out van de tegenstander was bedoeld om te breken, maar onze Madelèine bleef koel en serveerde 3 prachtige ballen. 20-25 wat betekende 0-4 en dus als echte kampioen het seizoen afgesloten!!!
Na afloop van de wedstrijd terug gefietst naar de thuisbasis, De Drie Linden in Prinsenbeek, waar de meiden van de ouders als herinnering aan dit seizoen een shirt kregen uitgereikt met daarop Kampioen 2018 #Set-Up # MC1 en hun eigen naam en natuurlijk (kinder)champagne.

CMV jeugd op bezoek bij Breda Beach
Vrijdag 4 mei vertrokken 11 spelers van CMV Set UP naar Breda Beach. Het weer was uitstekend voor een gezellige beachvolleybalclininc. In het zand spelen is weer een andere ervaring dan in de zaal. De kinderen hebben een fantastische ochtend gehad!

Informatie
Heeft u ook interesse in volleybal? Kom dan zeker eens kijken bij ons in sporthal De Drie Linden, Heisprong 15 in Prinsenbeek. Voor informatie over de trainingstijden of vragen voor een proeftraining kunt u mailen naar info@set-up-volleybal.nl of bezoek onze website www.setup.jouwweb.nl[l]