Afbeelding

Stuif's IN (do) voortaan in buurthuis Toma

BREDA - Buurthuis Toma heeft er een nieuwe attractie bij. Stuif's In (do)'s Malam Dansa is ontstaan uit de Indonesische vereniging Suara Indo welke op 1 januari 2017 werd opgeheven. Als oud leden van deze vereniging hebben Peter Hübner en Rianne Martens het idee in werking gezet om op een minder officiële manier de dansavonden voort te zetten.

In eerste instantie was gekozen voor het Moluks buurthuis Pohon Sagu in Tilburg. Omdat beide initiatiefnemers in Breda wonen is besloten om voortaan de dansavonden in buurthuis Toma te houden. De Malam Dansa (dansavond) is vooral bedoeld om de betrekkingen tussen Indonesische, Molukse en Nederlandse bevolkingsgroepen in stand te houden dan wel te verbeteren. We hopen dan ook op deze avonden behalve de oudere Indo's en Molukkers ook de jongere generatie te mogen begroeten.

Open Karaoke
Ook is er een z.g. "Open Karaoke-Podium" voor hen die zijn/haar muzikale kwaliteiten wil promoten. Deelnemers kunnen zich opgeven bij Peter Hübner om o.a. regels en voorwaarden te bespreken.
Elke eerste vrijdag van de maand zal deze Malam Dansa worden gehouden.m.u.v. de maanden december en januari. U bent van harte welkom (Selamat Datang). [l]