Jasper Leijs en zijn team.
Jasper Leijs en zijn team. Foto:

Feest! Opening Pearle Opticiens Breda

BREDA – Op zaterdag 28 juli heeft Pearle Opticiens Breda feestelijk haar deuren geopend aan de Heksenwaag 32. Franchisenemer Jasper Leijs en zijn team heten iedereen van harte welkom in deze nieuwe winkel van Pearle.

Supertrots
"15 jaar geleden begon ik in de optiek winkel van mijn vader, nu open ik mijn eigen winkel!" vertelt Jasper. "Het is een droom die eindelijk uitkomt". Wij gaan ervoor om iedereen blij te maken met goed zicht en professionele oogzorg.
"De winkel is prachtig geworden! We zijn dan ook supertrots," vertelt de nieuwe franchisenemer enthousiast. Aan de wanden van hun overzichtelijke, gezellige winkel hangt een ruime collectie brillen. Topmerken als Versace en Ray-Ban, maar ook exclusieve merken als Heritage en Miki Ninn. "En natuurlijk hebben we de nieuwste soorten dag- en maandlenzen.

Iedereen écht blij
Meteen vanaf de opening draait alles hier om goede service en deskundig advies.
"We willen echt weten wat elke klant belangrijk vindt, zodat iedereen tevreden de winkel uitstapt met precies de juiste bril of lenzen." Afgaande op hun enthousiasme en expertise gaan ze daar ongetwijfeld in slagen. "Vanzelfsprekend staan onze deskundige opticiens en contactlensspecialisten altijd klaar, bijvoorbeeld voor een gratis professionele oogmeting. Of voor een opknapbeurt van je bril, ook als je die niet bij Pearle hebt gekocht: de Altijd Welkom Service." [l]