Elk jaar brengt Rafels een eigen voorstelling op de planken.
Elk jaar brengt Rafels een eigen voorstelling op de planken. Reinier de Vlaam

Theatergroep Rafels zoekt nieuwe spelers

BREDA - Rafels, de vrijetijds theatergroep van Theaterwerkplaats Tiuri in Breda zoekt nieuwe spelers. De groep bestaat uit mensen met een beperking vanaf 16 jaar. De repetities zijn op zaterdagochtend van 10.15 tot 13.45 uur van september tot en met april. In april sluit Rafels het seizoen af met een voorstelling voor publiek.

Wie eerst wil onderzoeken of dit bij hem of haar past kan zich opgeven voor een gratis proefles. Dit kan elke zaterdag, wel even van tevoren aanmelden. Aanmelden kan met een mail naar info@theatertiuri.nl. Instromen kan tot en met november.

Theaterwerkplaats Tiuri

Theaterwerkplaats Tiuri is een theaterdagbesteding voor acteurs en dansers met een ongekend talent. De maatschappij duidt ze voornamelijk aan als mensen met een (verstandelijke) beperking. Theaterwerkplaats Tiuri ziet ze als mensen met een speciaal podiumtalent en Tiuri spant zich in om dit verder te ontwikkelen en de deelnemers zo een plaats in de samenleving te geven. Wie meer wil weten over Theaterwerkplaats Tiuri kan op de website www.theatertiuri.nl terecht voor meer info. [l]