Ontmoeting en Brunch in het Rondeel

BREDA - Tientjes organiseert diverse Kom erbij-activiteiten in het kader van de landelijke Week tegen Eenzaamheid, waardoor je nieuwe sociale contacten op kunt doen en bestaande contacten kunnen versterken. En dan specifiek voor mensen die te maken hebben met eenzaamheid of voor wie eenzaamheid op de loer ligt. Het thema van deze week is: Kom erbij! Want eenzaamheid aanpakken begint met het leggen van contact.

Week van ontmoeting

Vanuit Tientjes proberen wij deze week positief in te steken vandaar dat wij het hebben over de week van ontmoeting. De week is van 27 september t/m 6 oktober in samenwerking met Coalitie Erbij, hét nationale samenwerkingsverband rond eenzaamheid. Lees meer over (de week tegen) eenzaamheid op: www.eenzaam.nl en www.samentegeneenzaamheid.nl

Ontmoeting en brunch

Tientjes nodigt je uit om zaterdag 29 september van 10.00-14.30 uur in Het Rondeel de ander én jezelf (beter) te leren kennen door middel van het spelen van diverse spelletjes met inspirerende en prikkelende 'levens'vragen met aansluitend een gezamenlijke brunch. De brunch wordt je aangeboden door AH Oude Vest.

Spelletjes

In meerdere groepjes kunnen er diverse spelletjes gespeeld worden. Aanwezig zijn o.a. de spellen: bordspel Hoe is ’t?! - Openhartig Classic - Openhartig Go For It - het 'Billen Bloot'spel.

10.00 uur Inloop
10.15 uur start spelletjes met aansluitend brunch

Wil je samen met anderen deze zaterdagochtend/middag doorbrengen? Meld je dan aan vóór maandag 24 september bij: infotientjesbreda@gmail.com. [l]