Eric, Frans en Hans de top drie van de mêlée.
Eric, Frans en Hans de top drie van de mêlée. (TvN)

Kom een partijtje meespelen bij Boulesvereniging Va-Tout

BREDA - Heb jij tijdens de vakantie kennisgemaakt met de jeu de boulessport en lijkt het je best leuk om daar mee door te gaan? Trek dan zaterdagmiddag 6 oktober de stoute schoenen aan en kom eens meespelen bij jeu de boulesvereniging Va-Tout aan de Nieuwe Inslag 89 te Breda.

Iedere eerste zaterdagmiddag van de maand, van twee tot vier uur, kun je een partijtje meespelen en krijg je informatie over de vereniging. Speciale kleding of schoeisel is niet nodig. Draag gewoon makkelijk zittende kleding en schoenen. Voor speelmateriaal zorgen wij. Va-Tout is de grootste boulesvereniging in Breda. Er wordt zowel recreatief gespeeld als in toernooi- en competitieverband. Leden kunnen wekelijks gratis het trainingsuurtje voor beginners en recreanten volgen. Er zijn veel activiteiten, maar ieder lid bepaalt zelf hoeveel tijd en energie hij/zij in de sport wil steken. Va-Tout heeft niet alleen buitenbanen, maar ook twintig binnenbanen, zodat er het hele jaar gespeeld kan worden. Kijk voor de speeltijden en andere informatie op onze website www.va-tout.nl.

Uitslag Herstaco doubletcyclus 1
De eerste speeldag van deze driedaagse cyclus zit erop. Winnaars van de dag werden Ivo Claes en Tom van der Veer van PC Lier (4+38). Op plaats 2: Andree Abdoella en Jos te Boekhorst, mix-team (4+35). Op plaats 3: Dick Peters en François Lauer van Va-Tout (4+31). En op plaats 4: Toos de Nijs en Goof van Baal, eveneens van Va-Tout (3+21). De tweede dag wordt gespeeld op zondag 7 oktober a.s. Aanvang 10.30 uur.

Uitslag open dinsdagmiddagmêlée
De open dinsdagmiddagmêlée van 25 september werd gewonnen door Frans de Nijs met 3 gewonnen partijen en een saldo van 34 punten. Eric van Waalwijk van Doorn eindigde op plaats 2 met 3+32. Hans de Visser scoorde één puntje minder dan Eric en kwam doordoor op plaats 3 (3+31). De eerstvolgende open dinsdagmiddagmêlée wordt georganiseerd op 9 oktober. Inschrijven vanaf 13.00 uur. Aanvang wedstrijden om 13.30 uur. Er worden drie partijen gespeeld. Iedereen is welkom om mee te doen.[l]