Eerste kampioenschap bijna binnen voor KC-Terda

BREDA - Dit weekend stonden er drie korfbalwedstrijden op het programma voor KC-Terda. Alle wedstrijden werden buiten Breda gespeeld.

De wedstrijd van Terda C1 tegen Sporting Delta C3 was wat beladen. Terda kwam vrij snel op een 0-1 voorsprong, maar het team miste vandaag kracht en inspiratie. Na een ruststand van 1-1 wist Terda geen aanval meer neer te zetten en breidde Sporting Delta eenvoudig uit naar een 3-1 voorsprong. Martijn speelde echter een goede pot en wist wat hoop te creƫeren met zijn doelpunt voor Terda. Het zat er helaas deze keer niet in. Terda moest gelaten toezien hoe de 2-4 erin ging en Sporting Delta de punten mee naar huis nam. Door deze nederlaag deelt Terda C1 de eerste plaatst in de poule met Juliana C3.

Terda B1 bijna kampioen

FOCUS B1-Terda B1, op papier altijd een spannende wedstrijd tussen twee teams die niet voor elkaar onder willen doen. In de eerste helft werd het duidelijk dat Terda de sterkere partij was. Dit resulteerde in vele kansen. Russtand 3-5. In de tweede helft schroefde Terda het tempo verder op. Ondanks dat het verschil in doelpunten opliep, bleef Terda scherp en als team functioneren. De spelers en met name Jeroen wisten met mooie uitgespeelde kansen het gat in de korf makkelijk te vinden. Eindstand 4-11. Als dit team volgende week weet te winnen zijn ze niet meer in te halen door de concurrentie en is het kampioenschap een feit!

Terda 2

Terda 2 speelde haar wedstrijd tegen SKV 2. Na vorige week in een spannende wedstrijd nipt te hebben verloren wilde Terda zichzelf revancheren. In een vermakelijke wedstrijd bleef het tot het einde spannend. Helaas lukte het Terda niet om de overwinning mee naar Breda te nemen. De wedstrijd eindigde in 6-6.

Informatie

Korfballen bij KC-Terda kan op verschillende dagen en in verschillende trainingsgroepen. Jeugd traint op dinsdag en donderdag. Op dinsdag trainen ook de senioren. Op donderdag is er een seniorengroep waar de nadruk ligt op studenten. Wedstrijden worden gespeeld op zaterdagen. Mocht je interesse hebben om een keer mee te trainen is dit ten alle tijden mogelijk. Meer informatie is te vinden op www.kc-terda.com of bezoek onze facebookpagina www.facebook.com/KCTerda[l]