Vlnr: Mariska, Erik, Maus, Guurtje en Marina (Hennie ontbreekt).
Vlnr: Mariska, Erik, Maus, Guurtje en Marina (Hennie ontbreekt). H. Kwant

Goede resultaten voor OSV op NK Bowls Mixed Pairs

BREDA - Afgelopen zaterdag 13 oktober werd in het Optisport Leisure Center het NK Mixed Pairs gehouden. Dit NK werd georganiseerd door de NIOBB in samenwerking met OSV Bowls Breda. 16 teams uit heel Nederland streden voor de titel. Van OSV deden 5 teams mee.

Er werd eerst een voorronde gespeeld waarvan de winnaars door zouden gaan voor de plaatsen 1 t/m 8. Maar liefst drie teams van OSV wisten deze voorronde wedstrijd te winnen.

In de kwartfinale, die daarop volgde, wonnen twee teams van OSV weer hun wedstrijd zodat deze teams zeker bij de beste vier van Nederland zouden horen. Maar helaas, de halve finale verloren beide teams.

In de laatste ronde speelden de twee teams van OSV dus tegen elkaar voor de derde plaats. Winnaars van deze wedstrijd werden Mariska Nagtzaam en Erik Kamphuis die wonnen van Marja Dinkelaar en Dre Rops. De andere teams van OSV eindigden op de 8e plaats (Ankie Neüs en Hennie van den Eijkel), de 10e plaats (Coby van Poll en Peter Snel) en 14e (Anneke Dekkers en Henk Kwant).

Winnaars van het toernooi werden Guurtje Copier en Maus van Tol van Bowls Club Oudenrijn, die in de finale wonnen van Marina en Hennie van de Burgt van Bowlsvereniging Oud-Beijerland.

Ondanks de niet optimale situatie in het Optisport Leisure Center vanwege de verbouwing, die daar op dit moment plaats vindt, is de organisatie van het toernooi dankzij de inzet van een aantal OSV-leden weer prima verlopen.

NIOBB Regio Zuid Singles toernooi

Aanstaande zaterdag 20 oktober wordt in dezelfde hal het NIOBB Regio Zuid Singles toernooi voor dames en heren gehouden, waarbij 26 spelers en speelsters acte de presence geven. Vanaf 10:00 uur wordt dit toernooi gehouden en iedereen is van harte welkom om eens kennis te maken met de bowls sport. Toegang is uiteraard gratis.