Veldrijders in training.
Veldrijders in training. willem dielemans

Veldrij- en mountainbiketraining bij WV Breda

BREDA - Op het verlichte veldrij- en mountainbikeparkoers op het Cor Vlemmix Circuit aan de Terheijdenseweg 520 in Breda verzorgt Wielervereniging Breda trainingen voor veldrijders en mountainbikers. In dit parkoers is een brug opgenomen en verder diverse hindernissen, zoals een zandbak, en een steile klim. Voor de mountainbikers is er onder andere een rock garden gebouwd.

De training is voor de leden van vereniging, maar ook niet leden kunnen tegen een kleine vergoeding eraan deelnemen. Na de training is er voor de deelnemers een mogelijkheid om een warme douche te nemen.

Trainingen
Mountainbiketraining: Op dinsdagavond is er voor de mountainbikers een training op het parkoers onder leiding van John de Schepper, Peter Geelen, Andre van Opdorp, Chanan Hornstra, Joost van der Made, Ron Mourik en Bart Verdeijen. Deze training is van half zeven tot acht uur.
Veldrittraining jeugd: Op woensdagavond is het de beurt aan de jeugd tot vijftien jaar. Deze training staat onder leiding van Richard van den Eijnden, Johan Dingemans, Johan Roks, Mark Rijnders, Barry Vermunt en Hans de Gruijter.en is van half zeven tot acht uur.
Veldrittraining senioren: Op donderdagavond wordt er getraind door de senioren, 15 jaar en ouder. Andre van Opdorp en Marc de Jong verzorgen deze training
ID-Para cycling: Op vrijdagavond verzorgt Tjeerd Mijzen van zes uur tot zeven uur training voor ID-Para-Cycling, renners en rensters met een mentale beperking.
Handbiken: Op zaterdagochtend wordt er van elf uur tot twaalf uur getraind door handbikers onder leiding van Wim Verhagen. Er wordt gereden met vastframe bikes of aankoppelbikes,

Info
Meer informatie: www.wvbreda.nl of www.facebook.com/WvBreda [l]