Creatieve sieraden.
Creatieve sieraden. rechtenvrij

Creatieve markt in Buurthuis ONS

BREDA - Op zaterdag 27 oktober vindt in buurthuis ONS in Breda Noord van 15.00 tot 19.00 uur de Tour de Bazaar plaats. Een creatieve markt voor en door wijkbewoners met het idee “laat zien wie je bent”. Tijdens Tour de Bazaar is er ook een podium met optredens van o.a. zangeres Nena en het trio A Kholem en Syrische luitmuziek.

De Tour de Bazaar is een laagdrempelige markt bedoeld voor mensen die thuis creatieve en ambachtelijke “dingen” maken. Denk hierbij aan fotografie, houtsnijwerk, mode/kleding, sieraden, beeldende kunst, tassen, schilderijen, ambachtelijke artikelen, etc. Het is een laagdrempelige creatieve markt die mensen uitnodigt om het moois wat zij maken te laten zien en te koop aan te bieden. De Tour De Bazaar is een plaats waar creatieve bewoners en kunstenaars zich verbinden met de wijk en met elkaar. Onder het genot van heerlijke hapjes en een drankje.
Zangeres Nena Jeltema is 16 jaar en zingen is iets wat zij altijd heeft gedaan. Momenteel zit zij in de 4e klas van de Havo voor Muziek in Rotterdam met als hoofdvak zang jazz / wereldmuziek. Zij houdt van verschillende muziekstijlen waaronder folk , jazz , bossa nova, kortom muziek van alle continenten. Zij heeft heel veel inspiratiebronnen o.a. Joan Baez en Ella Fitzgerald.
Het trio “A Kholem” zingt en speelt liedjes die het hart raken. De liedjes gaan enerzijds over verlies en verdriet, en anderzijds over de uitbundigheid van liefde, genieten en feestvieren. De lach en de traan gaan samen in hun programma’s.

Marktkraam
Heeft u belangstelling om ook met een marktkraam uw creatieve artikelen te laten zien op Tour de Bazaar? Meld je dan aan per mail naar: tourdebazaar@gmail.com. De organisatie van Tour de Bazaar is in handen van Stichting Nieuwe Veste.
Tour De Bazaar, zaterdag 27 oktober van 15.00-19.00 uur in buurthuis ONS. Evertspoorwegstraat 27 in Breda. Toegang gratis. [l]