De winnaars: Roald, Henry en Jan.
De winnaars: Roald, Henry en Jan. H. Kwant

Weer successen voor OSV Bowls Breda

BREDA - Zaterdag 20 oktober werd in het Optisport Leisure Center in Breda door de NIOBB Regio Zuid een singles toernooi gehouden. Uit heel Nederland kwamen 26 spelers op dit toernooi af. OSV Bowls Breda was vertegenwoordigd met 9 spelers.

De dames en heren speelden ieder eerst 2 wedstrijden waarna een tussenstand werd opgemaakt. In deze tussenstand stonden Marja Dinkelaar en Henry Frost, beide lid van OSV Bowls Breda, op de plaatsen 1 en 2 met 4 wedstrijdpunten en moesten in de laatste wedstrijd tegen elkaar spelen om uit te maken wie de winnaar van het toernooi zou worden. Na een spannende wedstrijd tussen deze 2 spelers werd de uiteindelijke winnaar van het toernooi Henry Frost, die beide sets van Marja nipt wist te winnen. Omdat de punten, behaald in de eerste 2 wedstrijden mee telden, wist Jan Reinders van Almere Bowls Club de 2e plaats voor zich op te eisen en werd Roald van Leersum van OSV Bowls Breda uiteindelijk 3e. De overige deelnemers van OSV Bowls Breda eindigden als 4e (Marja), 7e (Riny de Leeuw), 12e (Anneke Dekkers), 14e (Wil Esselink), 15e (Peter Snel), 19e (Henk Kwant) en 22e (Ankie Neüs).

Het eerstvolgende Bowls toernooi in het Optisport Leisure Center is het Nederlands Kampioenschap Singels voor dames en heren. Dit NK wordt gehouden op 10 en 11 november.

De leden van OSV Bowls Breda spelen iedere dinsdagmiddag en vrijdagavond in het Optisport Leisure Center hun onderlinge wedstrijden. Als u een keer wilt komen kijken naar de bowls sport dan bent u van harte welkom. Toegang (en een keertje meedoen) is gratis. Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.osvbowlsbreda.nl of www.bowlsnederland.org. [l]