David Vermeulen bracht Baronie bijna de winst. FOTO PIET RAATS
David Vermeulen bracht Baronie bijna de winst. FOTO PIET RAATS Piet Raats

Baronie ontvangt zondag Alphense Boys

BREDA - Baronie liet afgelopen zondag de kans liggen om de eerste plaats in de hoofdklasse B over te nemen. Immers de ploeg uit Halsteren verloor zijn eerste wedstrijd met 2-0 uit bij Halsteren. Baronie kwam niet verder dan 1-1 in Nuenen. En mocht zich daar zeer mee tevreden stellen.

Immers Baronie opende nog wel na 10 minuten door Sander Wirix de 0-1 maar een onverwachte strafschop net voor rust bracht Nuenen langs zij. De beste kansen waren daarna voor Nuenen maar toch was Baronie nog vlak bij de winst toen David Vermeulen met een kopbal de paal raakte.Door deze uitslagen is nu Groene Ster de koploper maar zitten de ploegen kort op elkaar. Met nog twee wedstrijden is Baronie nog in de race om de eerste periode titel. Zondag ontvangt Baronie Alphense Boys. De ploeg die vriend en vijand verrast de afgelopen twee weken. Eerst uit winnen bij Gemert na een 3-0 achterstand bij rust met 3-5 en dan afgelopen zondag Halsteren met 2-0 kloppen.De Baronnen zijn dus gewaarschuwd. Afspraak zondagmiddag om 14.30 uur op de Blauwe Kei bij Baronie - Alphense Boys. [l]