All Time Music Band verzorgde wederom een uitstekend optreden tijdens de Muziekzondag in 't Houwke
All Time Music Band verzorgde wederom een uitstekend optreden tijdens de Muziekzondag in 't Houwke Ton Dunk

All time music band laat publiek in 't Houwke opnieuw genieten

BREDA - De vraag naar deze muziek was vorig jaar al groot na hun eerste optreden in ’t Houwke. Nu ziet het ernaar uit dat The All Time Music Band toch jaarlijks de gang naar ’t Houwke weleens zou kunnen gaan maken.

De bigband onder de bezielende leiding van Adrie Goossens viel wederom op door zijn uitstekende mix van veelzijdig repertoire van pop tot rock en jazz tot Hazes. Ditmaal werd het geheel nog eens extra opgefleurd met de zang van Frenk4you naast de reeds vertrouwde stem van John van Dalsum. Deze bigband formatie straalt van begin tot het eind een hoop spontaniteit en enthousiasme uit wat de sfeer in ’t Houwke alleen nog maar meer ten goede kwam. Van de negen Muziekzondagen die in 2018 reeds gehouden zijn weet het publiek ook evenzovele malen de gang naar deze ‘mini muziek tempel’ te vinden. Meteen bij de eerste tonen voelde men de muzikale vibe al met klassiekers als Eye of the tiger, Mack the knife en Spanish eyes. Voor elk wat wils kun je met recht zeggen. All Time Music Band is inmiddels al jaren een begrip op locaties als ‘t Chassé (tijdens de jaarlijkse KAM), De Vijf Eiken (nieuwjaarsconcert Rijen) en als het zo doorgaat mag ook ’t Houwke zich binnenkort in dit rijtje locaties scharen.

De volgende Muziekzondag kunnen liefhebbers van Dixieland muziek hun hart ophalen. Dan speelt op 18 november Sin City Seven voor de eerste keer in ’t Houwke. [l]