Bredase muziekbeurs

BREDA - Op 26 en 27 januari wordt er in Breda voor het eerst een grote Muziekbeurs gehouden. De bedoeling van deze beurs is een warme ontmoetingsplek te creƫren voor alle mensen die met enthousiasme liefde voor de muziek in enige vorm uitdragen, ofwel voorwaarde scheppend hiervoor zijn.

De organisatie is in handen van Allegro Music Network en als locatie is gekozen voor gemeenschapshuis De Koe aan de Ambachtenlaan 1 in Breda. De tijden op zaterdag 26 januari zijn van 11.00-18.00 uur maar de optredens gaan door tot 22.00 uur. Op zondag duurt de beurs van 11.00-17.00 uur.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor een plaats op de beurs. Standhouders zijn bijvoorbeeld: podium-musici, koordirigenten, muziekdocenten, muziekscholen, koororganisaties, muziekwinkels/handelaren, instrumentenbouwers, dansscholen, podium-bouwers, audio/video-mensen, masseurs, klankschaal-spelers, cd/platenhandelaren, artiestenbureaus, dj's, verkopers van muziekinstrumenten en muziekboeken, muziektherapeuten, troubadours, artiesten, festivalorganisaties, webdesigners, PR-professionals, repetitie/concert-ruimteverhuurders, bloemisten etc.

Ook is er de mogelijkheid om een ruimte te huren voor het geven van een workshop (of klank) massage. Het staat je vrij entree te rekenen aan je deelnemers. Uiteraard zullen er optredens zijn van diverse artiesten en koren.

Mocht je willen deelnemen aan deze unieke Muziekbeurs als standhouder dan wel als podiumartiest of workshopgever dan kun je je aanmelden bij info@allegromusicnetwork.nl Voor meer info: 06-26883867. [l]