Een deel van Zjo!On tijdens een optreden.
Een deel van Zjo!On tijdens een optreden. Mirjam Smits

Kom bij het koor dat geen koor is

TETERINGEN - Sluit je aan bij Zjo!On, het koor dat geen koor is. Wij garanderen je een hoop plezier en voldoening.

Zjo!On is een leuke groep mensen die met elkaar muziek maken. Dat wordt natuurlijk al snel een koor genoemd, maar dat is Zjo!On niet. Bij een koor heeft iedereen namelijk een beeld voor ogen dat absoluut niet past bij Zjo!On. Het is namelijk niet een in een aantal rijen staande groep mensen die in stemmig zwart/rood gekleed, veelal met boeken voor zich en de bril op het puntje van de neus, van links naar rechts deinend, met elkaar een aantal liedjes zingt. Bestraffend toegezwaaid door iemand die ervoor staat: de dirigent.

Showteam

Zjo!On is een muzikaal showteam. Gekleed in showy outfit bewegen zij zich over het hele podium of tussen het publiek. Om niet in toom gehouden door de dirigent ervoor, of gehinderd door de stapels teksten die zij mee moeten torsen, een ware show voor de kijkers weg te zetten. Zij hebben dan ook een heel ander repertoire dan de meeste andere zanggroepen. Het publiek vindt het prachtig. Maar wat nog belangrijker is: wij hebben er zelf vreselijk veel plezier in en vormen daarom een hechte club.

Uitbreiding

We willen deze groep nu wat uitbreiden. Daarom is er ruimte in iedere stemgroep. Eigenlijk is er maar één eis als je mee wilt doen: je moet lol hebben in het met elkaar verzorgen van een muzikale show. Alles wat daarbij komt kijken, leer je tijdens de repetities.

Kom het eens proberen. In de huidige groep zitten deelnemers uit de ruime regio: Breda, Oosterhout, Terheijden, Prinsenbeek. Daarom repeteren wij centraal in De Dorpsherberg in Teteringen, Willem Alexanderplein 4. Iedere donderdagavond beginnen we om 20.00 uur en gaan we door tot 22.30 uur. Met een pauze uiteraard. Na afloop is er voor wie dat wil ook een leuke nazit.

Informatie

Loop op donderdag eens binnen. We zullen je met plezier ontvangen en kennis laten maken met wat wij doen. Als je van te voren meer informatie wilt hebben, bel dan met de artistiek leidster, Bea Hakkens, 0622913914.