Kynologenclub de Baronie doet mee aan landelijke Dag van de Hond

TETERINGEN - Op zaterdag 25 mei van 11.00-15.00 uur wordt voor de negende keer de landelijke Dag van de Hond georganiseerd. K.C. de Baronie, Posthoorn 8-A, 4847 TJ te Teteringen heeft een informatief programma samengesteld voor alle hondenliefhebbers.

Wat kunt u verwachten op deze dag?

Een aantrekkelijk programma waarbij voor elke hondenliefhebber en zijn of haar hond wel iets leuks te doen is, oud en jong, ras of rasloos, ieder is van harte welkom, met of zonder hond!

Het programma gaat van start met een uitgebreide parade van rashonden, compleet met uitleg en demonstraties. Daarnaast is er een Spelcircuit waaraan elke hond met z’n baasje mee kan doen onder leiding van deskundige instructeurs en helpers. Ook voor de junioren worden extra activiteiten georganiseerd. En hongerig geworden? De mensen van de catering staan voor u klaar!

Doel van deze dag is vooral lekker bezig zijn met je hond en alles wat daarbij hoort! Deelname aan de activiteiten is kosteloos.

Centraal staat het thema ‘Hond & Ras’. Er is een kleurplatenwedstrijd, een kennisquiz en er zijn natuurlijk verschillende honden! Voor iedere bezoeker is er een leuke draagtas met informatie en aanbiedingen.

Neemt u een kijkje op onze site www.kcdebaronie.nl voor alle informatie.

Graag tot ziens op 25 mei tijdens de Dag van de Hond bij KC de Baronie. [l]