Najaars groenmarkt op Boerderij Wolfslaar

BREDA - Op 28 september van 10.00-14.00 uur is iedereen welkom op Boerderij Wolfslaar. Er is weer een grote variƫteit aan planten/struiken en aanverwante artikelen, zoals plantensteunen, keramiek en tuincuriosa. Ook de heerlijke zelfgemaakte jam ontbreekt niet.

Dus het ideale moment om te zoeken naar dat ene plantje wat al een tijdje op je verlanglijstje staat of zomaar gezellig kletsen met andere plant en tuin liefhebbers. Dit alles tegen leuke hobby prijsjes.

De markt is deze keer uitgebreid met enkele kramen over het thema klimaat(adaptatie) georganiseerd door Boerderij Wolfslaar vanwege het 50 jarig bestaan (Feestweekend 28 en 29 september). Zo vind je er informatie over groene daken, energiebesparing of isolatie, regentonnen en andere manieren om je tuin regenproof te maken.

Daarnaast worden de kinderen niet vergeten. Zij kunnen weer een leuk bloemstukje knutselen. De dieren van de boerderij zijn zeer geliefd, er is speelgelegenheid. Neem dan ook je kinderen of kleinkinderen, vrienden en bekenden mee. Bij het Tuinhuis van Charlotte kun je terecht voor een lekkere kop koffie of lunch.

Tot ziens op 28 september van 10.00-14.00 uur! Gratis entree. Boerderij Wolfslaar, Wolfslaardreef 95 in Breda. www.wolfslaarbreda.nl. [l]